Dammfri Golvslipning

Lack, hårdvaxolja eller dekorvax

 Bra för miljön
Bra för oss som arbetar
Framförallt bra för dig som kund

Vill du få ett nytt golv hemma till en bråkdel av kostnaden?
Att välja dammfri golvslipning är ett populärt och bekvämt sätt att förnya sitt hem. Genom golvslipning tillsammans med en behandling som passar just ert hem får ni en helt ny känsla när ni stiger in genom dörren efter en lång dag på jobbet. Vi hjälper till med allt från slipning parkettgolv till slipning plankgolv inklusive toppbehandling med lack, hårdvaxolja eller dekorvax. Idag finns många olika varianter och tillverkare av golvlack och hårdvaxoljor, både med och utan infärgning, för privat eller hårt trafikerade offentliga miljöer. Vi ger er gärna tips på vilken typ av behandling som vi tycker passar ert golv bäst. Slipa golv istället för att handla nytt, tänk miljövänligt!

Vi har hela kundbredden och arbetar med privatpersoner, föreningar, kommuner och företag runt om i Göteborg. Alltid dammfritt och med kvalitet i fokus.

Tveka inte att kontakta oss för en offert
Vi utför hembesök kostnadsfritt!
031-757 90 80

Vilken behandling skall jag välja ?

Skall man välja lack eller hårdvaxolja på sitt golv ? Detta en vanlig fråga vi får från våra kunder. Det finns givetvis för och nackdelar med båda alternativen och vilket just du skall välja beror på flera faktorer. Dels beror det på i vilket skick ditt golv är i idag, hur det är behandlat tidigare och framför allt, vilket utseende du vill ha på ditt golv efter golvslipningen. Generellt (nu pratar vi produkter utan infärgning) kan man säga att lack ger ett ljusare utseende medans hårdvaxolja ger ett mörkare utseende. Ett lackat golv är underhållsfritt. Ett golv behandlat med hårdvaxolja har fördelen att man kan underhålla golvet och på så sätt få upp en ny lyster efter ett par år. Det är också lättare att åtgärda eventuella skador som uppkommer utan att behöva slipa om hela golvet.  Ring oss så berättar vi mer.

Ring direkt!