”Av oss får du ett kvalitetsarbete,
och det är vi stolta över!”

– Dennis Sjöberg, grundare

Kvalitet

Vi kommer i tid

Alla vet hur irriterande det är när hantverkaren inte dyker upp i tid. Det är respektlös och kan i värsta fall förstöra resten av dagens aktiviteter. Vi vill ändra på detta. Vi vill föregå med gott exempel men viktigast av allt vill vi att våra kunder skall kunna lita på oss.

Arbetet blir klart på utsatt tid

Tack vare vår erfarenhet är det lätt att säga när ett arbeta kommer att vara klart. Att kunna planera och sätta upp ramar för vårat arbete gör tiden mer effektiv och du som kund kan enklare planera tiden under och efter renovering, samtidigt som vi kan planera vår tid till nästa kundbesök. Helt klart ett win-win koncept.

Vi gör allt för att du skall bli helt nöjd

Det är inte alltid man vet exakt vad som blir snyggast, bäst eller kanske billigast för just dig och din trappa eller ditt golv. Därför finns vi till hjälp med råd om material, hålla budget och att se till att du blir helt nöjd. Vi har massor att välja emellan.

Vi garanterar dig ett bra resultat

Kundrelationer är viktigt. Framgång inom ett företag bygger på att kunder är nöjda, sprider ett gott rykte om oss och är villiga att anlita oss igen. När vi är klara hemma hos dig skall du kunna känna dig helt nöjd. kvalitet syns, känns och håller längre. Eftersom vi är väldigt nischade på trapprenovering och golvslipning är vi också väldigt duktiga på detta och vet vilka fallgropar man skall undvika.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna

När man utför såväl trapprenovering som golvslipning är det viktigt att använda rätt verktyg och framförallt att använda virke av rätt kvalitet. Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller hög kvalitet. Att pruta på kvalitet kostar ofta mer i längden.

Referenser delar vi gärna med oss av

Vi har väldigt många nöjda kunder och flera av dem ställer gärna upp som referenser om så önskas. Besök gärna vår facebook sida, länk finns längre ner, där har vi publicerat ett axplock av tacksamma kundkommentarer. En del kunder har även lagt in egna bilder från deras nyrenoverade trappor och golv och gett oss väldigt uppskattad beröm. Vi har även samarbeten med ett stort antal bygg- och snickeriföretag. Vi är vana vid större omfattande arbeten och har vid flera tillfällen renoverat trappor i offentliga utrymmen, slipat golv i kyrkor, idrottshallar, restauranger och spaverksamheter. Nedan några av våra kundreferenser:

Frändesjö Fastighetsförädling
SL Bygg AB

Erlandsson Bygg
Accentgolv
IKEA

Bygg & Konsult AB

När Duri skulle skapa en instruktionsfilm ställde vi givetvis upp. I filmen syns Trappstegsrenoverings Anette.

Call Now Button    Ring direkt!