Golvslipning i Varberg

Dammfri golvslipning är ett utmärkt sätt att få ditt hem att kännas nytt och fräscht.. Vi erbjuder en heltäckande tjänst som inkluderar allt från slipning av parkett- och plankgolv till avslutande behandlingar med antingen lack eller hårdvaxolja. Dessutom är vi specialister på att slipa halvhårda golv som linoleum, PVC och vinyl, vilket gör oss till ett enkelt val när du behöver hjälp med golvslipning i Varberg.

Kostnadseffektiv golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning i Varberg som inte bara förnyar ditt hem utan också ger det känslan av helt nya golv till en mycket lägre kostnad än om du skulle lägga nytt golv. Vår metod är populär för dem som söker ett enkelt och effektivt sätt att uppdatera sitt hem och få en nyrenoverad känsla.

Vi har expertis inom slipning av både parkettgolv och trägolv, och vi avslutar processen med att behandla golvet med lack eller hårdvaxolja. Vi kan även hantera slipning av halvhårda golvtyper som linoleum, PVC och vinyl, vilket innebär att vi är en komplett leverantör av olika tjänster inom golvslipning i Varberg. Vi erbjuder professionell rådgivning för att välja den behandling som bäst lyfter fram och bevarar ditt golvs kvalitet.

Gå till vårt galleri för inspiration

Förnya ditt golv utan att byta ut det

Upptäck hur du kan förnya ditt golv utan att behöva byta ut det. Genom att slipa och behandla linoleum, PVC och vinyl kan vi inte bara förbättra ditt golvs hållbarhet utan även förändra dess utseende. Välj mellan ett brett utbud av färger och behandlingar för att ge ditt hem en personlig och unik prägel. Att välja detta miljövänliga alternativ för golvrenovering sparar både tid och pengar jämfört med ett fullständigt golvbyte.

Kontakta oss för golvslipning i Varberg

pigmentering_Vesting White

Miljövänliga och anpassningsbara lösningar

Efter att ha valt dammfri golvslipning  tar vi nästa steg genom att infärga ditt golv, vilket ger det ett helt nytt utseende. Trä är ett levande material som förändras över tid, så vår service anpassas för att passa just dina behov. För att bibehålla golvet i bästa skick rekommenderar vi att undvika direkt solljus och att använda främst torra städmetoder, samt att placera filtskydd under möbler. Vi använder i största möjliga mån miljögodkända produkter och rekommenderar god ventilation under behandlingsprocessen för ditt välmående och golvet bästa.

Vad kostar golvslipning i Varberg?

Kostnaden för golvslipning i Varberg beror på hur golvet ser ut och vilket skick det är i. Vi genomför en grundlig besiktning av ditt golv för att kunna ge dig ett exakt prisförslag. Våra priser baseras på konkurrenskraftiga kvadratmeterpriser och vi ger tydlig information om kostnaden för olika behandlingar. Om du har ett plankgolv med en fernissad eller målad yta kan det tillkomma extra kostnader, vilka vi bedömer vid vår första besiktning. Priserna är alltid inklusive moms och justerade efter ROT-avdrag, med generella priser för golvslipning mellan 275 kr/m2 till 395 kr/m2 beroende på val av behandling och golvets skick.

Läs mer om våra priser här:

golvslipning

Vanliga frågor

– Ytorna som skall slipas behöver vara tömda på möbler.

– Inga sladdar får ligga på golvet

– Skall golvet färgas är det en klar fördel om fotlister är bortplockade, alternativt att vi tar bort dem åt er.

– En passage på minst 60 cm för att få in dammsugare och sliputrustning.

Det beror på hur stor ytan är och vilken typ av behandling man vill ha. En lack torkar snabbt och innebär minimal upplåst tid, en infärgning tar ett par dagar innan man kan beträda golvet. Ring oss så kan vi gå igenom förutsättningarna hemma hos er !

Det är sällan en bra idé att byta golvet när man kan utföra en golvslipning istället. Fördelarna med att slipa golvet är många.

– Du sparar på miljön

– Ditt golv har troligen mycket bättre förutsättningar att bli fint än du tror

– Du sparar pengar.

Tänk även på att äldre golv är ofta av hög kvalitet och det är inte alltid bättre bara för det är nytt.

Det beror på om man behöver beträda golven vi slipar och vilken behandling man väljer. Vi använder främst produkter som är godkända av byggvarubedömningen eller har andra miljö och hälso certifikationer. Trots detta luktar en del produkter relativt mycket och i vissa fall är det att föredra att inte bo hemma under behandlingsprocessen. Det beror på vilken produkt vi kommer fram till att ni vill ha på ert golv, tveka inte att höra av er för rådfrågan.

Eftersom det låter en hel del under slipningen väljer dem flesta att hålla sig hemifrån medans vi slipar.

Tveka inte att kontakta oss för en offert så ger vi er råd och tips för bästa möjliga resultat. Vi utför hembesök kostnadsfritt!

Vi ringer upp dig!

Lämna ditt nummer så hör vi av oss.

  Maila en bild

  Vill du ha hjälp och kanske prata alternativ för just din trappa eller golv? Maila oss en bild så kan vi återkomma med alternativ för just dig.

  info@trappochgolv.se

  Ring oss

  Ring gärna oss så hjoälper vi dig. Om vi inte har möjlighet att svara ringer vi upp dig så fort vi kan.

  031-757 90 80

  FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

  Ring direkt!