Så här går trapprenovering till

Trappan är en viktig del av interiören i ditt hem och genom att ge din trappa nytt liv lyfter du helhetsintrycket direkt! När man renoverar sin trappa är det viktigt att använda rätt verktyg och framförallt att använda virke av rätt kvalitet. Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet, framförallt steg från Duri och Stepkit.

Vi börjar med att göra ett hembesök där vi mäter eran trappa. oftast kan vi lämna ett pris direkt på plats. När vi har bestämt vilket material ni vill använda så bokar vi ett datum för montering. I de flesta fall så blir er trapprenovering klar samma dag. Hör av er om ni har några funderingar.

Tveka inte att kontakta oss för en offert så
berättar vi vad som passar bäst till er trappa!
Vi utför hembesök kostnadsfritt!

Välj mellan flera olika träslag till dina steg

Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet, framförallt trappsteg från Duri och Stepkit. Vi har mängder med alternativ till och vi kommer gärna på hembesök och visar våra trappsteg. En stor favorit är massiv ek som finns som både helstav och trestav. Vi har även steg i valnöt, ask och lönn. Vi har material från 8 mm till 15 mm i tjocklek. Det blir allt vanligare att vi betsar steg i önskar kulör.

Genom att välja träslag och sedan om man vill olja, betsa eller lacka i önskad kulör blir variationerna många och kan lätt anpassas efter ditt tycke och smak. Klä din trappa i en tidlöst vacker oljad ek eller varför inte en trendigt svartbetsad trappa. Hör av dig till oss så kommer vi förbi och visar dig. Ta gärna en titt i galleriet på våra tidigare arbeten

Ring direkt!